How to Join
the Fashion Spot / the Information Spot / Member Support & Feedback
FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Rules Links Mobile How to Join
Reply
 
Thread Tools Display Modes
06-09-2011
  136
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,341
It's at your end. Try the following:

Clear your cache.
Delete your cookies.
Close and restart your browser.

If that doesn't work, reboot your computer.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
  Reply With Quote
 
05-10-2011
  137
V.I.P.
 
dajrekshn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in tardis.
Gender: femme
Posts: 7,512
hello. i have an issue. at first i thought i just forgot to subscribe to a new thread,but then i checked them and clearly posted in them meaning, if anything, there should be an automatic subscription. looking at it now, more than a few of my subscriptions have just disappeared for unknown reasons. it's been going on for more than a month and i really don't have a clue why this is happening.

thank you for your help.

__________________
u mad?
  Reply With Quote
05-10-2011
  138
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,340
Quote:
Originally Posted by dajrekshn View Post
hello. i have an issue. at first i thought i just forgot to subscribe to a new thread,but then i checked them and clearly posted in them meaning, if anything, there should be an automatic subscription. looking at it now, more than a few of my subscriptions have just disappeared for unknown reasons. it's been going on for more than a month and i really don't have a clue why this is happening.

thank you for your help.
Under User CP > List Subscriptions, look at the Notification column on the right and make sure that your subscribed threads are correctly configured to notify you when they are updated.

Also check User CP > Edit Options > Messaging & Notification > Default Thread Subscription Mode to make sure it is set correctly.

If all these settings are correct, please do the following, in order:
  1. Log out of tFS
  2. Clear browser cache and cookies
  3. Close browser
  4. Restart Computer
Let us know if, after following all these steps, you are still experiencing difficulties.

__________________
after all, it was you and me
  Reply With Quote
05-10-2011
  139
V.I.P.
 
dajrekshn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in tardis.
Gender: femme
Posts: 7,512
thanks for the tips.
so, i checked everything from the first 2 steps and it's all set up the way it should. i tried the third, but i really can't tell you if this is working for me cus i resubscribed to most of the threads few days ago and they're working fine in CP and this glitch tends to erase it or used to erased it anyway. what i did remember now is that this glitch appeared for the first time 2-3 years ago when, no matter how many times i subscribed, i just didn't get Sienna Miller's thread in my CP (but it was the only one i had problems with until recently). i will definitely check back if threads in my CP start going MIA again.

once again, thank you for your help.

__________________
u mad?
  Reply With Quote
06-10-2011
  140
PrettySmileyStew ♥
 
colourmefashion's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rob's Underpants
Gender: femme
Posts: 10,692
everything is working fine, but i didnt know where else to go for this.
but when i use 'post reply' (i always usually use quick post) and i want to change the colour of the font or change the size, it stays the same and instead has brackets around it like:
[COLOR="White"][COLOR] (i had to take the / out for it to show)
i havent been here in a few months so i dont know if i have to change a setting back so it doesnt show or what
any help ?

  Reply With Quote
06-10-2011
  141
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,340
^ What browser are you using? And were you using a different one before?

__________________
after all, it was you and me
  Reply With Quote
06-10-2011
  142
PrettySmileyStew ♥
 
colourmefashion's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rob's Underpants
Gender: femme
Posts: 10,692
i used to use IE but now im using chrome
(oh i just realized i said when i only use post reply, but to change colour or even bold/italic/underline in quick reply it does that too)

  Reply With Quote
06-10-2011
  143
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,340
That is normal behavior for chrome.

The formatting will still work when you post, it just shows the tags in the edit window.

__________________
after all, it was you and me
  Reply With Quote
06-10-2011
  144
PrettySmileyStew ♥
 
colourmefashion's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rob's Underpants
Gender: femme
Posts: 10,692
okay cool.
thanks.

  Reply With Quote
11-10-2011
  145
V.I.P.
 
dajrekshn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in tardis.
Gender: femme
Posts: 7,512
me again. so it's happening again - now with Vanessa Traina thread. been subscribed to it for ages and now it's not appearing in my CP, for over a week now.

__________________
u mad?
  Reply With Quote
11-10-2011
  146
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,341
Have you tried to subscribe again?

Has the thread been closed automatically and a new one opened? That happens when any thread reaches 1,000 posts. If this is the case, you must subscribe to the new thread ... it's not automatically forwarded.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/

Last edited by BetteT; 11-10-2011 at 01:35 PM.
  Reply With Quote
11-10-2011
  147
V.I.P.
 
dajrekshn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in tardis.
Gender: femme
Posts: 7,512
yeah, i've subscribed now again and it works. it goes that way, works for a couple of months and then it just disappears. in this particular case am sure cus Traina hasn't had a new thread in ages and i've just posted there a month or more ago (it's a slow thread) and in the meantime the subscription was gone.

__________________
u mad?
  Reply With Quote
11-10-2011
  148
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,340
Does the subscription actually disappear from your subscribed threads list, or does it just fail to notify you?

__________________
after all, it was you and me
  Reply With Quote
11-10-2011
  149
V.I.P.
 
dajrekshn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in tardis.
Gender: femme
Posts: 7,512
it disappears from my list totally.

__________________
u mad?
  Reply With Quote
11-10-2011
  150
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,340
Not sure what is going on there, I will pass this on to the tech group to see if they have any ideas. Thanks for your patience!

__________________
after all, it was you and me
  Reply With Quote
Reply
Previous Thread | Next Thread »

Tags
#1, general, issues, issuestfs, post, problems, properly, read, slow, tech, working
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

monitoring_string = "058526dd2635cb6818386bfd373b82a4"


 
All times are GMT -5. The time now is 03:56 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
TheFashionSpot.com is a property of TotallyHer Media, LLC, an Evolve Media LLC company. 2014 All rights reserved.