How to Join
the Fashion Spot / the Information Spot / Member Support & Feedback
FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Rules Links Mobile How to Join
Reply
 
Thread Tools Display Modes
25-03-2012
  226
TNF
front row
 
TNF's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: The Netherlands
Gender: femme
Posts: 331
I can't find any compatibility option.

But o.k., I've tried.

__________________
Listen directly to Good Vibrations, 90s flavoured internet radio
  Reply With Quote
 
25-03-2012
  227
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,562
Thanks for trying. It's still good information to share with tech support ... that it's not likely a compatibility issue .... probably something else at our end.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
  Reply With Quote
26-03-2012
  228
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,509
Quote:
Originally Posted by TNF View Post
I can't find any compatibility option.

But o.k., I've tried.
Thanks for your patience. We are working on this.

Can you try now from this link

http://forums.thefashionspot.com/f78...-173771-8.html

And let us know if you can see page 8?

__________________
after all, it was you and me
  Reply With Quote
26-03-2012
  229
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,509
RE: last page not loading. Here's what I heard from our vBulletin guru: this happens when the database servers are lagged. The thread counters don't get updated on all servers. If you load the thread from a server that hasn't been updated it doesn't have the last post information.

I have found that the problem resolves itself once all the servers get back in sync.

__________________
after all, it was you and me
  Reply With Quote
28-06-2012
  230
you soft and only
 
blueorchid's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Canada
Gender: femme
Posts: 4,631
I don't know why, but whenever a user hotlinks an image from Facebook (is this allowed,btw?) I cannot see it at all. This mainly happens in the magazines forum and I can't figure out why the image doesn't show up for me. I'm using Google Chrome.

  Reply With Quote
28-06-2012
  231
.my prison is your brain.
 
HeatherAnne's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Gender: femme
Posts: 21,101
Quote:
Originally Posted by blueorchid View Post
I don't know why, but whenever a user hotlinks an image from Facebook (is this allowed,btw?) I cannot see it at all. This mainly happens in the magazines forum and I can't figure out why the image doesn't show up for me. I'm using Google Chrome.
Many sites delete images or change their links after a short time, causing hotlinked images to disappear, which may be happening with Facebook. Moderators will remove the posts for dead links if we see them, and you can also report the post to bring it to our attention.

Hotlinking isn't technically against the rules, but we definitely frown upon it. We also may decide to give a reminder to a user if we notice them doing it frequently and have to spend a lot of time cleaning up their dead links.

So there's your long answer to a short question blueorchid

__________________

  Reply With Quote
28-06-2012
  232
you soft and only
 
blueorchid's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Canada
Gender: femme
Posts: 4,631
I don't think the links are dead though, because people are commenting on them! That's what puzzles me.

For example, this is what I see in the thread for the July 2012 issue of Vogue Hellas:

  Reply With Quote
28-06-2012
  233
goodbye kiss
 
ckgirlbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Gender: femme
Posts: 7,395
^That's very weird. I use Mozilla, but opened the thread on Google Chrome and the images loaded perfectly. Have you tried using another browser?

__________________
plus on parle
plus les
mots ne veulent rien dire
  Reply With Quote
28-06-2012
  234
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,562
Can you please post a link to the page, so that we check on this?

Also ... if you have the newer version of IE9, it might be a compatability problem. See this thread: Having Problems Posting? Are you using the new Internet Explorer 9? Read this!

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
  Reply With Quote
28-06-2012
  235
goodbye kiss
 
ckgirlbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Gender: femme
Posts: 7,395
Here you go, Bette: http://forums.thefashionspot.com/f78...is-183043.html

__________________
plus on parle
plus les
mots ne veulent rien dire
  Reply With Quote
28-06-2012
  236
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,562
Thanks!

I can see it and I am using IE9 with my compatibility enabled.

That is not hotlinked to the facebook account, I don't think. At least when I went to the URL, it's just a photo by it'self. Either way .... it's hosted here: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...61194593_n.jpg

Sometimes ... in the past I've had this problem. I found that if I were to right click on the image and get the URL (properites) and enter that into my browser and go to the actual photo, when I go back to the thread it usually would download. That was with a really old computer with an ancient browser .... so not sure if that might help or not.

But ... it seems to be a problem at your end ... not ours.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
  Reply With Quote
28-06-2012
  237
you soft and only
 
blueorchid's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Canada
Gender: femme
Posts: 4,631
^ Yeah, I just wanted to make sure. I think I'm just going to re-install Chrome. Hopefully that'll solve it.

  Reply With Quote
29-06-2012
  238
V.I.P.
 
dajrekshn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: in tardis.
Gender: femme
Posts: 7,512
Quote:
Originally Posted by BetteT View Post
Thanks!

I can see it and I am using IE9 with my compatibility enabled.

That is not hotlinked to the facebook account, I don't think. At least when I went to the URL, it's just a photo by it'self. Either way .... it's hosted here: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...61194593_n.jpg

Sometimes ... in the past I've had this problem. I found that if I were to right click on the image and get the URL (properites) and enter that into my browser and go to the actual photo, when I go back to the thread it usually would download. That was with a really old computer with an ancient browser .... so not sure if that might help or not.

But ... it seems to be a problem at your end ... not ours.
not relevant much, but it is hotlinked from the fb - notice the fbcdn in the url - that's fb's code. pics open up on their own when just the URL's are put despite of them being on a fb page.

i also can't see pics that are hotlinked from the sky sites (news ones), but it's not that big of a issue.

__________________
u mad?

Last edited by dajrekshn; 29-06-2012 at 07:48 AM.
  Reply With Quote
29-06-2012
  239
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,562
Thanks! Didn't know that was their hosting site URL.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
  Reply With Quote
04-08-2012
  240
V.I.P.
 
kissmesweet's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Hong Kong/UK
Gender: femme
Posts: 18,939
Profile information not appearing properly
I had just noticed this today that my details such as name, favorite bands/website and so forth are not showing up on my profile. When I check the User CP, the information hasn't been lost though and all of it is still there.

Then I realized that this is also happening to other users' profiles. Can this be fixed? Thank you for reading!

__________________
don't you forget about me.
  Reply With Quote
Reply
Previous Thread | Next Thread »

Tags
#1, general, issues, issuestfs, post, problems, properly, read, slow, tech, working
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

monitoring_string = "058526dd2635cb6818386bfd373b82a4"


 
All times are GMT -5. The time now is 08:02 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
TheFashionSpot.com is a property of TotallyHer Media, LLC, an Evolve Media LLC company. ©2014 All rights reserved.