How to Join
the Fashion Spot / the Information Spot / Member Support & Feedback
FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Rules Links Mobile How to Join
Reply
 
Thread Tools Display Modes
02-07-2013
  316
V.I.P.
 
Marc10's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Brazil
Gender: homme
Posts: 8,438
I'm having trouble with images as well. With Postimage, the thumbnails don't show but it works when you click to enlarge, and Imgbox the thumbnails work but not when you click to enlarge.

__________________
i don't know her. claudia schiffer doesn't know her. she was never in paris, we don't know her.
  Reply With Quote
 
02-07-2013
  317
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,405
I have persistent issues with both postimg and imgbox, not just on tFS. The issues are due to their respective servers and network paths. There's nothing tFS techs can do about that. You can try contacting postimg and imgbox support to let them know.

__________________
after all, it was you and me
  Reply With Quote
08-07-2013
  318
flaunt the imperfection
 
softgrey's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: downtown...
Gender: femme
Posts: 50,735
hey---
my smilies are (still) all f*cked up and ugly...
anyone else having that problem...?!?!

...

::p


__________________
"It is not money that makes you well dressed: it is understanding."
ChristianDior




Last edited by softgrey; 08-07-2013 at 10:12 AM.
  Reply With Quote
08-07-2013
  319
backstage pass
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bay Area
Gender: homme
Posts: 607
Quote:
Originally Posted by tangerine View Post
I have persistent issues with both postimg and imgbox, not just on tFS. The issues are due to their respective servers and network paths. There's nothing tFS techs can do about that. You can try contacting postimg and imgbox support to let them know.
Can tFS just ban the use of postimg? It makes browsing the forums terrible. I have to reload every postimg image a dozen times to get the image to load.

Imageupper works flawlessly and seems to have better retention than postimg anyway.

  Reply With Quote
08-07-2013
  320
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,405
Quote:
Originally Posted by softgrey View Post
hey---
my smilies are (still) all f*cked up and ugly...
anyone else having that problem...?!?!

...

::p


Some of the codes have changed. Please refer to the smiley list to learn the new codes.



They are all there!

ETA: ha, I see that choosing them from the list doesn't work correctly for some of them. I'll see if we can fix that. Thanks, soft!

__________________
after all, it was you and me

Last edited by tangerine; 08-07-2013 at 12:26 PM.
  Reply With Quote
08-07-2013
  321
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,405
Quote:
Originally Posted by Mahon View Post
Can tFS just ban the use of postimg? It makes browsing the forums terrible. I have to reload every postimg image a dozen times to get the image to load.

Imageupper works flawlessly and seems to have better retention than postimg anyway.
Over time, image hosts get better and worse. postimg may upgrade their servers and their performance may improve; likewise, imageupper may become so popular that their servers become overloaded and lag.

"Banning" postimg will not solve the problem for posts that have already been made, and since the performance is currently poor, it's unlikely that people will continue to use them while the problems continue. So we do not think that banning postimg will help in this case.

__________________
after all, it was you and me
  Reply With Quote
08-07-2013
  322
Tech Geek
 
Buffaloed's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Gender: homme
Posts: 152
Quote:
Originally Posted by softgrey View Post
hey---
my smilies are (still) all f*cked up and ugly...
anyone else having that problem...?!?!

...

::p

You need to clear your cache.

  Reply With Quote
23-07-2013
  323
front row
 
la_z_chick_3's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Atlantis The Lost World
Gender: femme
Posts: 386
hi Mods,

I don't know if the problem comes from my very slow connection, but I can not find the log out button, this is the first time I've encounter this problem,
help me please anybody,

thank you much in advance

__________________
|Mariacarla|Elise Crombez|Daria|Gemma|Trentini|Heather|Dunstall|Steigner|Wa sson|Zimmerman|Dondoe|Linda|Christy|Donaldson|Yaya |Rie|
  Reply With Quote
23-07-2013
  324
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,407
It's in the nav bar above the posts (not the top one, the one below that) ... on the right ... next to Forum Jump.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
  Reply With Quote
10-08-2013
  325
V.I.P.
 
Join Date: Mar 2006
Gender: femme
Posts: 22,752
Experiencing some problems in the magazine section, whenever i click on the US Vogue thread, it takes me to the page 5, and then when i click on page 6 it still dont let me go, says "Error", but only on Mozilla, anyone else having this problem?

  Reply With Quote
10-08-2013
  326
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,407
That probably has something to do with the two servers that we use not syncing up, yet. It should rectify itself within a few hours.

But if you are still having problems tomorrow ... or anyone else is .... please let us know and provide a link to the page that you can access .... and we'll have tech support take a look.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/

Last edited by BetteT; 10-08-2013 at 12:54 PM.
  Reply With Quote
24-08-2013
  327
rising star
 
Adri028456's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: California
Gender: femme
Posts: 187
For some reason the option to edit a post is gone. I've tried refreshing the browser and even disabling my ad block and nothing, it still doesn't show.

Okay, yet it showed up in this thread. In star style it doesn't show up.

  Reply With Quote
25-08-2013
  328
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,407
It's not a tech problem. The system will only allow you to edit or delete your posts for about 10 minutes.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
  Reply With Quote
25-08-2013
  329
rising star
 
Adri028456's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: California
Gender: femme
Posts: 187
Ahhhh.

  Reply With Quote
10-09-2013
  330
The future is stupid
 
MissMagAddict's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Gender: femme
Posts: 25,319
I can't seem to get my album feature to work properly. Just shows them as Page not found with dead links.

Help!

Thanks!!

__________________
Love is what you want.

  Reply With Quote
Reply
Previous Thread | Next Thread »

Tags
#1, general, issues, issuestfs, post, problems, properly, read, slow, tech, working
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

monitoring_string = "058526dd2635cb6818386bfd373b82a4"


 
All times are GMT -5. The time now is 03:25 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
TheFashionSpot.com is a property of TotallyHer Media, LLC, an Evolve Media LLC company. ©2014 All rights reserved.