How to Join
the Fashion Spot / the Information Spot / Member Support & Feedback
FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Rules Links Mobile How to Join
Reply
 
Thread Tools Display Modes
19-06-2011
  46
goodbye kiss
 
ckgirlbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Gender: femme
Posts: 7,389
If you get to register there, you go to Your Stuff, then you can upload up to 5 images without having to enter the code.

__________________
plus on parle
plus les
mots ne veulent rien dire
  Reply With Quote
 
20-06-2011
  47
V.I.P.
 
Join Date: Nov 2008
Location: Tbilisi
Gender: homme
Posts: 17,865
^ Do you mean the photobucket page?

  Reply With Quote
20-06-2011
  48
goodbye kiss
 
ckgirlbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Gender: femme
Posts: 7,389
No, the tinypic one

__________________
plus on parle
plus les
mots ne veulent rien dire
  Reply With Quote
26-06-2011
  49
front row
 
anarcobitch's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Gender: femme
Posts: 282
try http://imgur.com

__________________
"But my darling, this is not Wonderland and you're not Alice."
  Reply With Quote
08-09-2011
  50
tfs star
 
crystaljukebox's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Gender: femme
Posts: 1,549
I hope it is OK to ask this here, but I have a problem downloading pics from Imageupper: whenever I click on a thumbnail I get this error: (113) No route to host or (110) Connection timed out. Does anyone know what it means/how I can fix it?
Thank in advance...


Last edited by crystaljukebox; 08-09-2011 at 01:36 PM.
  Reply With Quote
08-09-2011
  51
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,361
Most likely, ImageUpper is down at the moment. Try again in a few hours.

If this always happens ... perhaps you are using the wrong code or too much or too little of their code. Can you post what you are using? Maybe someone else who uses ImageUpper can review it and see if there is an error .....

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
  Reply With Quote
08-09-2011
  52
tfs star
 
crystaljukebox's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Gender: femme
Posts: 1,549
It's been doing this to me for a few days. I'm using chrome on a mac (it also doesn't work on safari). It says the connection failed. What do you mean by code?

  Reply With Quote
08-09-2011
  53
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,361
I mean the code or URL that you have to type into our system to make it work. Some hosting sites have several different codes that they use for different reasons, one for forums, a different one for blogs, another for thumbnails, etc. I've never used ImageUpper so I don't know how they want you to do it.

Sometimes you can just copy the the actual URL after you open the photo over there, and paste that into our box (when you click the photo icon, above). Just depends on the hosting site .....

So ... it worked for you before ... you've posted pictures from them sucessfully before? Probably you haven't changed what you are doing ... so most likely the issue is at their end. I'd contact them to find out if there's a problem there.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/

Last edited by BetteT; 08-09-2011 at 05:28 PM.
  Reply With Quote
13-09-2011
  54
tfs star
 
crystaljukebox's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Gender: femme
Posts: 1,549
My problem is with opening thumbnails, and imageupper in general. I don't host images there, I use photobucket. I think it is the new internet server I use.

  Reply With Quote
14-09-2011
  55
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,361
Oh sorry ... I thought you meant you had trouble posting images ... that's what this thread is about.

The problem is most likely at your end, since no one else is reporting this issue.

Our tech person told us (somewhere, several months ago) about something that might cause the problem in your system. If Imageupper is an older site, using older technology .... sometimes the new browsers are no longer compatable until the site updates.

If that's the case, there's probably some sort of setting in your new browser that you can set when you visit these old sites to make your browser compatible. Unfortunately, I have IE on a PC so I can't direct you. But take a look around your settings and see if you can find it ... compatibility.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
  Reply With Quote
23-10-2011
  56
backstage pass
 
Niusity's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Gender: femme
Posts: 648
Hi guys. I have problems uploading files from my computer but it's fine when I upload pics from internt though. Maybe someone can help me with that. Here are all the hostiings I've tried: postimage, imageshack, image upper, imgur, imagebam.


Last edited by Niusity; 23-10-2011 at 07:26 AM.
  Reply With Quote
24-10-2011
  57
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,361
Can you give us a step by step of what you are doing, what tools your are using on tFS, please? And are you getting any messages from tFS when you try? If so what does the message say? If not, what happens ... do you get a tiny box with a red x?


OH ... just so you know, we do not allow anyone to use ImageBam (nor ImageHaven, nor ImageVenue) because porn ads pop up all the time. See this thread for more information about your responsibilty when using any site to host your pictures to download to tFS: Hosting Images on Sites that feature Porn Ads ... Not Allowed!

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/

Last edited by BetteT; 24-10-2011 at 12:28 PM.
  Reply With Quote
24-10-2011
  58
backstage pass
 
Niusity's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Gender: femme
Posts: 648
Yeah, I know that it's forbidden to use imagebam I just tried all image hostings I knew.
Anyway I got it fixed today, I think the problem was my computer not TFS or any of those hostings.
Sorry for bothering and thanks for your intention to help!

  Reply With Quote
06-11-2011
  59
V.I.P.
 
kokobombon's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Buenos Aires
Gender: femme
Posts: 12,389
is it ok to post nude pictures on image upper if I have to select "images contain nudity"? chances are that porn pops ups will appear...
do you have an specific host for nudity?

__________________
My Modern Blog
My Personal Blog
  Reply With Quote
07-11-2011
  60
Soviet Camaro
 
tangerine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Barbary Coast
Gender: homme
Posts: 16,374
Quote:
Originally Posted by kokobombon View Post
is it ok to post nude pictures on image upper if I have to select "images contain nudity"? chances are that porn pops ups will appear...
do you have an specific host for nudity?
Please avoid hosting on sites that will, or probably will generate porn popups on the Fashion Spot.

Fashionpix.org is one option for nudes (no porn).

Full announcement can be found here:

http://forums.thefashionspot.com/f43...wed-95215.html

__________________
after all, it was you and me
  Reply With Quote
Reply
Previous Thread | Next Thread »

Tags
hosting, image, images, sites
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

monitoring_string = "058526dd2635cb6818386bfd373b82a4"


 
All times are GMT -5. The time now is 12:10 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
TheFashionSpot.com is a property of TotallyHer Media, LLC, an Evolve Media LLC company. ©2014 All rights reserved.