How to Join
the Fashion Spot / the Information Spot / Member Support & Feedback
FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Rules Links Mobile How to Join
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
07-06-2010
  2101
PrettySmileyStew ♥
 
colourmefashion's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rob's Underpants
Gender: femme
Posts: 10,692
im finding tfs really slow at the moment.

especially when i try posting something.
it loads that slow it comes up page no found and i end up losing my post

getting into the threads is fine, but its posting that seems to be slow.
even posting profile comments..

anyone else finding it really slow too ?

 
 
07-06-2010
  2102
V.I.P.
 
agee's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Georgia
Gender: femme
Posts: 6,108
tFS has been down a couple of times on my end.

 
07-06-2010
  2103
fashion elite
 
NeverDrinkAgain's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Gender: femme
Posts: 2,701
Quote:
Originally Posted by colourmefashion View Post
im finding tfs really slow at the moment.

especially when i try posting something.
it loads that slow it comes up page no found and i end up losing my post

getting into the threads is fine, but its posting that seems to be slow.
even posting profile comments..

anyone else finding it really slow too ?
Yeah! It works with varying success

 
07-06-2010
  2104
V.I.P.
 
Boomer's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Caught between the moon and New York City
Gender: homme
Posts: 22,356
Quote:
Originally Posted by agee View Post
tFS has been down a couple of times on my end.
Same here....

 
07-06-2010
  2105
fashion icon
 
Join Date: Aug 2005
Gender: homme
Posts: 3,161
One of my posts was deleted, and I received a PM from the Mod Squad saying that the reason for the deletion was: dead link.
But it was just a post containing about 6 pictures, all from the Corbis website. Also, that post had been up for about a week or longer.
What the heck is a "dead link" in a post with just pictures???

 
07-06-2010
  2106
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,482
It's not a tech problem with tFS.

Corbis deletes pictures as soon as they are "old news" .... the same as Getty or InStyle, etc. which results in a red X being displayed instead of the picture. In other words, the link at the other end has disappeared ... it's "dead". Since there is no reason to keep your post which had nothing in it but pictures which we can no longer see, the moderators delete it.

Rather than hotlinking to their sites to post picutures, it's better to upload them to your own hosting site and then post them. And then ... you have to leave them on your hosting site forever. Deleting them from your site would also result in a "dead link".

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/

Last edited by BetteT; 07-06-2010 at 03:44 PM.
 
07-06-2010
  2107
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,482
Re: the other issues ... slow loading, not being able to post, being down. I reported that a while back and it's working for me now. Please let us know if you are still experiencing problems.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
 
07-06-2010
  2108
PrettySmileyStew ♥
 
colourmefashion's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rob's Underpants
Gender: femme
Posts: 10,692
it comes and goes i find.

like right now its great, when i got on about 15 minutes ago, it was terrible and slow.
i had to refresh the 'page not found' three times before i could even open the text box to write a profile comment

so its not like its constant, its more.. sporadic i guess.

 
07-06-2010
  2109
PrettySmileyStew ♥
 
colourmefashion's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rob's Underpants
Gender: femme
Posts: 10,692
me again.
sorry

i tried getting on about 10 minutes ago, but when i clicked forums it came up 'page not found' and it was like it for at least 5 minutes.
then my user cp didnt update after i visited the threads, then they did, and just before i came here i noticed that they were showing posts i read as unread again

is something going on with the server or something ?
its been doing this for a few days now

 
07-06-2010
  2110
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,482
I'll let them know that we are still having intermittant problems. Thanks.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
 
07-06-2010
  2111
V.I.P.
 
Boomer's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Caught between the moon and New York City
Gender: homme
Posts: 22,356
^ I hope we can fix it- we're all expected at the Ritz for Couture Week !!

 
07-06-2010
  2112
V.I.P.
 
sethii's Avatar
 
Join Date: May 2006
Gender: homme
Posts: 19,788
It's working again for me now

__________________

 
07-06-2010
  2113
fashion insider
 
maxlinden's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: New York
Gender: homme
Posts: 2,049
lately the images that other post on threads are not showing, which is unusual because usually they do but it becoming anoying when it happens for every image on the thread

 
08-06-2010
  2114
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,482
You must be logged in to see any pictures that have been "attached" and are hosted here. That might be the issue.

If you are logged on, but still can't see it ... right click on the image and check the "properties".

If it's hosted on thefashionspot.com and you are logged in, then we might be having an issue and you may post a link here to the post/thread that you are having trouble with.

If it's hosted anywhere else ... like imageshack or tinypic, then the issue is with them ... either they are down or the member deleted the pictures on the hosting site. In that case, there is nothing we can do to bring the images back ... if it continues aand we are made aware of it, we will probably delete the post. You can use "report post" if you think that the image is completely gone (more than just a few hours) and we'll take a look at it.

And then, there seems to be some members who just have problems seeing images hosted on certain sites ... but the rest of us can see them. Not sure why ... but maybe it has something to do with the spyware or pop up blockers that they have installed on their systems.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/

Last edited by BetteT; 08-06-2010 at 12:05 PM.
 
09-06-2010
  2115
backstage pass
 
ruffledleather's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: new york city
Gender: femme
Posts: 747
im not sure if this is the right thread to ask this:

before i could see the members or guests viewing a thread i am currently viewing however, now, nothing shows.

so do i have to change a setting or something?

__________________
only on the surface diamonds look so stunning
 
Closed Thread
Previous Thread | Next Thread »

Tags
#1, post, properly, read, tfs, working
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

monitoring_string = "058526dd2635cb6818386bfd373b82a4"


 
All times are GMT -5. The time now is 06:32 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
TheFashionSpot.com is a property of TotallyHer Media, LLC, an Evolve Media LLC company. ©2014 All rights reserved.