How to Join
the Fashion Spot / the Information Spot / Member Support & Feedback
FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Rules Links Mobile How to Join
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
12-12-2004
  1
tfs star
 
Andy R's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Dallas, Tx
Gender: homme
Posts: 1,942
TFS is Not Working Properly for me ... Read Post #1, please.
  1. Read the Frequently Asked Questions
  2. Please search and read the threads in the support forum to see if your question has been asked. If so, please read the responses for answers.
  3. If you need support for the following issues:
    • Login Issue
    • Registration Problem
    • Advertising Inquiry
    • Copyright Violation
    • Merging multiple accounts
    • Fill out the "Contact Us" form
Our voluntary support team will try to respond to your support request as soon as possible (24-72 hours).

__________________
Invite your colleagues and friends to tFS, click here to access the invitation page.

Last edited by BetteT; 25-08-2008 at 09:23 PM. Reason: Updating.
 
 
21-02-2008
  2
neorealismo
 
Amelia's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Gender: femme
Posts: 17,839
TFS is not working properly for me
I'd really appreciate if somebody could tell me if it's my computer's or TFS server's problems . Here's how it looks: My mouse doesn't seem to react to smilies and other options under the frame where I'm writing (I can't press it at all). And when I want to post a picture manually, it looks like this: http://www.thefashionspot.com/forums...&postcount=751 . Everything is in one line.. Another thing is that when I'm giving somebody karma, the server opens the line for writing it in a new window (but still the same one, like in the past): Same thing happens with 'Quick links' and the Search system.P.S I have no problems with other sites/forums, so it makes me think that the problem may have to do with TFS server.

__________________




 
22-02-2008
  3
El Viaje Definitivo
 
runner's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Gender: homme
Posts: 11,322
some of the issues above are happening to me. also cannot edit post at all, etc. it's like that, maybe after the server move.

__________________

Let the stars decide
 
22-02-2008
  4
...............
 
Join Date: Sep 2005
Gender: femme
Posts: 1,696
Same here.

The "everything ending up in one long sentence" issue seems to sort itself out if I hit the preview button enough times, but it's kind of annoying. Amelia's link isn't working for me, but this is what the preview window looks like when this occurs.


 
22-02-2008
  5
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,369
Quote:
Originally Posted by runner View Post
some of the issues above are happening to me. also cannot edit post at all, etc. it's like that, maybe after the server move.

As far as editing posts go ...you have only 10 minutes after posting to make your corrections. It has always been that way.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
 
22-02-2008
  6
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,369
Re: the other issues:

I'd ask tech support to take a look, but it is not happening system wide ... just seems to be a few specfic problems with certain members ... no idea why.

You should use the Contact Us link and submit it as a tech support issue and provide as much info as you can give and they will take a look at it.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
 
23-02-2008
  7
El Viaje Definitivo
 
runner's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Gender: homme
Posts: 11,322
Quote:
Originally Posted by BetteT View Post
As far as editing posts go ...you have only 10 minutes after posting to make your corrections. It has always been that way.
it doesn't work the way it used to.I cannot edit it at all within the 10 minutes.

__________________

Let the stars decide
 
23-02-2008
  8
neorealismo
 
Amelia's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Gender: femme
Posts: 17,839
I've just logged in and everything was ok, but it turned the wrong way after 10 minutes... Nelly Cat, yes, this is exactly same thing...

__________________




 
23-02-2008
  9
Confused & Bewildered
 
Echoes's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,781
Quote:
Originally Posted by Amelia View Post
My mouse doesn't seem to react to smilies and other options under the frame where I'm writing (I can't press it at all).

I have no problems with other sites/forums, so it makes me think that the problem may have to do with TFS server.

That seems to be some kind of scripting issue. It also happens to me in the normal post box; I can't use any of the options above it to add quotes, images, bold, italics, etc. I have to type those BB codes manually. If I want to use a Smiley, I have to type the Smiley code manually.

It is specific to TFS since I can use those options on other vBulletin forums. I don't (won't, refuse to) use Internet Explorer due to it's dangerous security flaws, I use Opera 9 as a browser.

 
23-02-2008
  10
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,369
Tech Support has been referred to this thread ... if you have futher issues, please post them here so they see it.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
 
23-02-2008
  11
neorealismo
 
Amelia's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Gender: femme
Posts: 17,839
^ Thank you

__________________




 
25-02-2008
  12
neorealismo
 
Amelia's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Gender: femme
Posts: 17,839
It happened again today: everything was ok, but just for a while.. here's 1: How TFS should look: and 2: how it looks right now:

__________________




 
27-02-2008
  13
♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠
 
blackangel41999's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Italy
Gender: femme
Posts: 2,262
2nd, here like Nelly Cat. I have a problem in Post Replay. I have lo log out from site, clean cookies, log in and post entire message in Quick Replay, because in Replay to Thread window I can't use smiles, fonts, sizez, bold, underline, ecc... and for exemple If I have to post 15 pics I can't split the pics in different lines, they appear in only one long line. I have this problem from a week and only with this site.

__________________
__________________
 
28-02-2008
  14
front row
 
amir's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Gender: homme
Posts: 400
i have all of this difficulties too. can someone help us please?

__________________
Es tevi ļoti mīlu Ingūna
 
28-02-2008
  15
V.I.P.
 
BetteT's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Los Angeles
Gender: femme
Posts: 20,369
It's on the list ... but I am being told that Tech Support is backed up right now and dealing with other issues that have been reported ahead of these. Whenever there's a server switch, there are always lots of issues ... just know that they are working on them one by one.

__________________
Bette
** It's All in the Details! **
http://www.musecube.com/BetteT/
 
Closed Thread
Previous Thread | Next Thread »

Tags
#1, post, properly, read, tfs, working
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

monitoring_string = "058526dd2635cb6818386bfd373b82a4"


 
All times are GMT -5. The time now is 08:34 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
TheFashionSpot.com is a property of TotallyHer Media, LLC, an Evolve Media LLC company. 2014 All rights reserved.