• Xenforo Cloud will be upgrading us to version 2.3.5 on March 12th at 12 AM GMT. This version has increased stability and fixes several bugs. We expect downtime for the duration of the update.

Vanessa Hessler

new to me.very small though...:/

img467a6d647383e.gif
F5744F264E65FD.jpg

dunyatekstil

Last edited by a moderator:
Vanessa Hessler: Sevgiyle yaklaþan erkeði severim
4DAAEED13299E94096BA9D24b.jpg
1_pix_beyaz.gif

Dünyanýn en güzel yüzlü mankenlerinden biri olarak gösterilen Vanessa Hessler, Maldivler'de yapýlan çekimlerde Kom Mayo ile üçüncü kez katalog çalýþmasý yaptý. Daha önce iki kez Ýstanbul'a gelen ve Türk erkeklerinin sarýþýn kadýnlara ilgisini farkeden melez güzel, yoðun çekim temposu arasýnda, özel hayatý ve mesleðiyle ilgili GÜNAYDIN'a samimi itiraflarda bulundu.

Üç yýl önce Roma'da annesiyle birlikte sokakta yürürken keþfedilen Vanessa Hessler, podyumlara adýmýný attýðý andan beri, defilelerin ve katalog çekimlerinin aranan yüzü olmayý baþardý. Ünlü top model, Türk mayo markasý Kom'un yeni sezon katalog çekimi için Maldivler'deydi. Daha önce yine Kom için iki kez objektiflerin karþýsýna geçen Hessler, Maldivler'deki çekimlerde sorularýmýzý yanýtladý. Top modellerin ýþýltýlý hayatlarýna bir anlam veremeyen güzel model, meslektaþý Naomi Campbell'ýn herkese kötü bir örnek olduðunu düþündüðünü söyledi. Ýtalyan anne ve Alman asýllý bir babanýn kýzý olarak dünyaya gelen 19 yaþýndaki melez güzel, gelecek yýl 'Asterix 3' adlý filmde Gerard Depardieu ve Alain Delon ile sinemaya da adýmýný atacak.

* Daha önce Kom için iki kez Türkiye'ye gelmiþtiniz. Üçüncü kez Kom'u tercih etmenizin nedenleri neler? Türkiye'den baþka teklifler de geldi ancak bu grupla birbirimizi sevdik. Mankenliðe yeni baþladýðýmda beni buldular. Birbirimizle iyi anlaþýyoruz. Ben 3 yýl önce baþladýðýmda hep böyle kolay olacak sandým. Ancak çoðu firma o kadar kolaylýk saðlamýyor. Diðer firmalarýn sonu gelmez istekleri oluyor. Enerjim bitene kadar çalýþtýrmak istiyorlar. O da bir modeli çok yoruyor. Ortak bir dil oluþturduk. Bu nedenle iþimiz kolay oluyor.

AÞK SEKSTEN DAHA ÖNEMLÝ

* Bu katalog çalýþmasýný kabul ederken para mý, markayla uyum mu, yoksa Maldiv Adalarý mý sizi daha çok etkiledi? Maldivler'de daha önce de çalýþtýk ancak bütün bu söylediklerinizin hepsi teklife evet dememde etkili oldu diyebilirim.

* 16 yaþýnda mankenliðe baþladýnýz, bu iþin ne gibi zorluklarýný gördünüz? Özel hayat çok deðiþiyor bu iþle. Her þeyden önce bu iþi çok sevdiðimi söylemek zorundayým. Hayatýma getirdiði zorluk mesleðe olan sevgimin çok altýnda kaldýðý için problem deðil.

* Bu yoðun iþ temposunda zaman ayýrabildiðiniz bir
E5650B6ABEA9C44D88F4CF5Ab.jpg
erkek arkadaþýnýz var mý?
Evet var. O bir öðrenci, þu an çalýþýyor. Önemli bir isim deðil. Özel hayatýmla ilgili çok konuþmak istemiyorum zaten çok da fazla söyleyecak bir þey yok. Bir öðrenciyle flört ediyorum. Hepsi bu.

* Evlenmeyi düþünmüyor musunuz? Hayýr, evlenmek için daha çok erken.

* Futbolcular güzel mankenlerle yakýndan ilgilenir. Ýtalya'nýn çapkýn futbolcularý da sizin peþinizden koþuyor mu? Öyle bir þey olmadý, benim için birisinin ne iþ yaptýðý deðil, kiþiliði önemli. Futbolcu olunca daha deðerli olmuyor yani. Bir futbolcu insan olarak iyiyse ancak arkadaþ olabilirim. Benim eski erkek arkadaþým da bir fýrýncýydý. Bana yaptýðý pizzalar yüzüden kilo alýyordum.

* Peki nasýl yaklaþan erkekler sizi cezbeder? Beni olduðum gibi, yani insani yönümle seven ve konuþan biri beni cezbeder. Parasýnýn, mesleðinin, yakýþýklýlýðýnýn hiç önemi yok. Ayný þekilde onun için de benim ünlü olmam önemli olmamalý. Erkeklerin genellikle kafasýnda bir tek þey olur. Onu düþünerek yaklaþanlardan nefret ediyorum. Sevgiyi daha çok önemsiyorum. Sevgi ve aþk, seksten daha önemli.

* Erkekler sizin güzelliðiniz ve þöhretinizin yanýnda kendilerini eksik hissediyorlar mý? Ben bunu göremem. O kadar halktan biri olarak dolaþýyorum ki zaten hiç ayýrýcý bir özelliðim olmuyor Roma sokaklarýnda. Ýnsanlarýn þöhretim ve güzelliðim altýnda ezilmelerine gerek duymayacak kadar sýradan yaþýyorum.

* Türk erkeklerini nasýl buluyorsunuz? Harikalar. Gelmeden önce bir fikrim yoktu. Sarýþýn kýzlara ilgi gösterirler diye duymuþtum sadece. Beni o kadar iyi aðýrladýlar ki Ýstanbul'da, Türkler'i çok seviyorum.

* Baþka hangi markalarýn kampanyalarýnda yer aldýnýz? Alman, Fransýz ve Ýtalyan telekomünikasyon þirketlerinin reklam kampanyasý için çalýþýyorum. 3 yýldýr sürüyor ve çok büyük bir kampanya bu. Onlarýn Avrupa'daki reklamlarýnýn yüzüyüm. Bu iþ zaten çok zamanýmý alýyor.
Bülent iPEK
sabah

new faces award FASHION 2007

HBv7z4D5_450r450.jpg
v.l.n.r. Jürgen Hingsen, Vanessa Hessler (Alice Model) und Peter Levetzow (Geschäftsführer der Burda People Group),23 July 2007
burda.de

Vanessa is the new image of AirField (with Alessandra Ambrosio)

livedoor

Last edited by a moderator:
wow! THANKS...she looks amazing! she totally upstages Ale. Is this an American company? I've never heard of it.

^it's an Austrian brand I believe..Claudia Schiffer did their campaign, too

Thank's for the info Surfbunny,this may be a good step in her career.

Dom Perignon Oenotheque 1993 Launch Party - Paris
Vanessa Hessler (the model who characterizes Alice in the ads) poses for pictures at the Dom Perignon Oenotheque 1993 Launch Party in Paris, France on July 4, 2007.

polfoto

Christmas tree ceremony at the Elysee Palace in Paris
Adriana Karembeu, Benoit Poelvoorde, Rene Goscinny, President Nicolas Sarkozy, Vanessa Hessler and Thomas Langmann on stage during the traditionnal Christmas tree ceremony at the Elysee Palace in Paris, France on December 19, 2007.

same

Vanessa Hessler- Olympic Games premiere in Paris 13/1/2008 (celebutopia)

Vanessa Hessler @ "Asterix at the Olympic Games" Italian Photocall in Rome, Italy, January 28
celebutopia

Vanessa Hessler @ "Asterix at the Olympic Games" photocall in Madrid, Spain, February 6 - celebutopia.

Vanessa Hessler @ Asterix at the Olympic Games premiere in Madrid, February 6
celeb-city

Users who are viewing this thread

New Posts

Forum Statistics

Threads
213,578
Members
87,390
Latest member
cruellabella92
Back