Hana Soukupova | Page 398 | the Fashion Spot

Hana Soukupova

:buzz: Blesk, Aha... you're a tabloid girl Eunka! :lol: I'm shocked! But I hope they will be happy together! :heart: Thank you so much for everything!

Royal-Galliano said:
:buzz: Blesk, Aha... you're a tabloid girl Eunka! :lol: I'm shocked! But I hope they will be happy together! :heart: Thank you so much for everything!

You got me now, RG! :lol:

I was in a small shop today with my sister and I wanted to buy NEDELNI SVET for my boyfriend. Next to those newspapers was this AHA magazine or what the hell is that. I was like: AHA, LET`S HAVE A LOOK... And it was worth it :lol:

I have to ask my agency about Hana`s marriage... They`re gonna know even more!!! :)

Last edited by a moderator:
^:lol: Oh! I'm so curious! :o Can't wait! ...and couture week starts in a few days...:shock: Hopefully she's gonna rock it there! :mowhawk:

Hm...that is odd, since the previews of the Versace mainline ads have already been released, and there is no Hana! :ninja: (Maybe she's doing something else for the brand?)

Congrats to her, though! :clap:

Fantastic vid at DNA...thanks for the alert!

Marriage: congratulations to her, but hopefully they'll have a long engagement. I know everyone's different, but getting married after 9 months....? :blink: hmmm...I'm not sure....

well some people get married after 1 week:lol:
Congratulations to Hana! And do not hurry with a baby!

Yet one more lovely image of Hanka ^_^

ka000056643am.jpg

[CTK]

yay, congrats :)

She looked stunning in this Elie Saab. Maybe she'll pick it :p

http://www.***************/image/2006/Q1/012620061627524284.jpg

Heh... I know it's mean, but I don't like him either. She should have married a lord or something like Natalia!

lol funny how you guys don't like him. to me, if he makes her happy and they're truly in love, then that's wonderful!

Of course I'm glad that Hana is happy, and I have nothing against him personally, it's just that, as a spectator, I'd rather see Hana with someone as gorgeous and glamourous as she is.

New Picks!!!!!

73-article_v.jpg
71-article_v.jpg

Hanka Soukupová je jednou z nejlépe placených modelek na světě. Do Čech jezdí už jen navštívit rodiče. Tentokrát ji sem přivedla výjimečná událost. Přijela rodičům představit svého nastávajícího, amerického podnikatele Drewa Aaronga. Už v srpnu bude z Hanky vdaná paní.
Po jak dlouhé době jste v Čechách?
Po půl roce. Snažím se jezdit za rodiči, jak to jen jde. Ale je to náročný, vzhledem k mé práci... Tentokrát je ale moje návštěva rodičů opravdu výjimečná. Zasnoubila jsem se se svým přítelem Drewem, a tak jsem ho přijela rodičům představit.

Co na něj říkali?
Viděli ho úplně poprvé, bylo to hrozně dojemný. Jsou nadšení, šťastní... Jediný problém je v konverzaci. Rodiče nemluví anglicky, takže je pro nás trochu těžký komunikovat. Ale zvládáme to, všechno překládám. Můj přítel jim je velmi sympatický.

Jak zásnuby probíhaly?
Bylo to hrozně romantický. Drew přede mnou na lavičce v parku v New Yorku poklekl na kolena, vytáhl nádherný prsten a požádal mě o ruku. Byla jsem z toho úplně vedle, vůbec jsem to nečekala.

Jak jste se seznámili?
Bylo to na otevření významné galerie v New Yorku. Z obou stran to byla láska na první pohled. Nyní spolu chodíme šest měsíců.

Čím se Drew živí?
Má business v rodinné papírenské společnosti Aarong group. Zjednodušeně řečeno vyrábí papír a prodává ho dalším společnostem.

A svatbu plánujete do roka a do dne...
My oba musíme mít všechno hned, a to se týká i svatby. Přesný termín ještě nemáme, ale svatbu plánujem už na srpen.

Místo svatby už víte?
Úplně rozhodnutí ještě nejsme. Říkali jsme si, že by bylo úžasný vzít se v Praze, ale přemýšlíme i o dalších krásných místech - Argentina nebo Brazílie. Láká nás vzít se na pláži, bylo by to hrozně romantický. Praha ale zatím vede. Drew je z ní také nadšený.

Jste příznivci spíš komorní svatby, nebo naopak monstrózní?
Chtěli bychom opravdu malou svatbu. Možná jen my dva... A později bychom udělali pořádnou party pro rodiče a přátele. Obřad bychom si chtěli užít jen a jen spolu.

Máte už vybrané svatební šaty? Světoví módní návrháři už se určitě předhánějí, kdo vám je ušije...
On o svatbě zatím vlastně ještě nikdo neví... Takže zatím se žádné předhánění nekoná. Musím se ale přiznat, že jsem měla nedávno focení svatebních šatů a už jsem si tam jedny vybrala. Mám je profocený, už je jenom potřebuji dostat. Jsou od jedné španělské značky.

Společný život plánujete v New Yorku, nebo se máte v plánu v budoucnu vrátit do Čech?
V New Yorku žiji už čtyři roky. Naprosto jsem si tam zvykla. Máme tam společný byt. Je to můj druhý domov. Do Čech jezdím jen na návštěvu k rodičům. Myslím, že už se sem asi nikdy nevrátím. Můj život už je někde jinde. Navíc můj přítel má práci v New Yorku, ta nejde dělat tady. Takže rodinu založíme asi v New Yorku!

To už plánujete děti?
Tak rychlý to zase nebude. Plánujeme to tak za osm let. Je mi dvacet let, příteli dvacet devět. Máme času dost...

Jako modelka jste neustále na cestách. Jak často se vidíte?
Snaží se cestovat se mnou. Jeho povolání mu to naštěstí umožňuje. Stačí mu mít počítač a telefon... Vlastně jsme spolu skoro pořád. Musím přiznat, že bez sebe nevydržíme víc než tři dny...

Proč si myslíte, že zrovna vy jste jednou z nejlépe placených modelek na světě?
Moje přednosti? Mám velkou trpělivost. A moc jsem si přála to v modelingu dotáhnout daleko. Jsem přesvědčena, že když člověk něco hodně chce, tak to dokáže.

Gábina Wolfová

source: super.cz

YES!!!!!! please translate the article!!!!
i will give you Karma every single day and 100billion times of THANKS!!!^_^ ^_^

here's more pic on that Film festival:
czech35.jpg

Czech Republic's top model Hana Soukupova arrives at the 41st Karlovy Vary International Film Festival opening ceremony in Karlovy Vary June 30, 2006. REUTERS/David W Cerny (CZECH REPUBLIC)
http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/060630/ids_photos_en/r912283742.jpg

czech36.png

Model Hana Soukupová with the president of the KVIFF Jiří Bartoška
czech37.png

Model Hana Soukupová with her boyfriend Drew Aaron

http://www.kviff.com/

you can find them in larger size in that web site!!

Last edited by a moderator:

Users who are viewing this thread

New Posts

Forum Statistics

Threads
214,473
Members
88,490
Latest member
goodw
Back