Veronika Fasinova

tortoisie

Fly my pretties... Fly!
Reaction score
3
Our own Eunka is on supermodels.nl! Yay!!! :flower: Congratulations! :woot:
Here is the home the website:
http://www.supermodels.nl/veronikafasinova/
[font=verdana, arial, helvetica]Born:[/font]
[font=verdana, arial, helvetica]26 May
[/font][font=verdana, arial, helvetica]Where:[/font]
[font=verdana, arial, helvetica]Olomouc, Czech Republic
[/font][font=verdana, arial, helvetica]Height:[/font]
[font=verdana, arial, helvetica]176 cm
[/font][font=verdana, arial, helvetica]Bust:[/font]
[font=verdana, arial, helvetica]82 cm
[/font][font=verdana, arial, helvetica]Waist:[/font]
[font=verdana, arial, helvetica]58 cm
[/font][font=verdana, arial, helvetica]Hips:[/font]
[font=verdana, arial, helvetica]88 cm
[/font]
[font=verdana, arial, helvetica]Bookings:[/font]
Glamour Prague
Ford Paris
Most Wanted Munich
LA Models Los Angeles
Ace Athens
Attitude London

Career includes:
[font=verdana, arial, helvetica]Campaigns: Isabelle Balu (Paris), Lee Stafford (hair - London) [font=verdana, arial, helvetica]Covers: Harper's Bazaar
[font=verdana, arial, helvetica]Shows: Max Mara, Trussardi, Diesel, Fornarina, Marc Jacobs, Azzedine Alaia, Irie, New York Industries, Dirk Bikkembergs and others[/font]
[/font]
[/font]
Love to see any of her pics from shows, campaigns & etc! :flower:

:flower: Other things i found on the way: :magic:
http://www.modelkaroku.cz/celebrity/clb.clanek.php?clID=11814
Nové tváře modelingu

Hledali jsme začínající modelky, které mají předpoklady následovat na hvězdné dráze topmodelku Karolinu Kurkovou. (that must be Karolina Kurkova in czech! :woot: )
26204s.jpeg

[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]Naďa Lešanovská[/font]
[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]Hana Soukupová[/font]
[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]Veronika Fašínová[/font]
[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]Naďa Marcinková[/font]

Hana Soukupová (15)

"Pokud zvládne všechno, bude z téhle holky topmodelka. To vám garantuji," říká šéfka agentury Company Models Lenka Jochová. Jejím zatím největším úspěchem je vítězství v soutěži Topmodelka nového tisíciletí. "Má všechny předpoklady k tomu, aby prorazila na samotný vrchol. Dokonalé tělo, dlouhé nohy, zajímavou tvář. Je doslova esencí krásy. Když spolu jdeme po ulici, lidé přecházejí na naši stranu, jen aby si ji mohli prohlédnout zblízka," pokračuje. Hanička má za sebou zatím krátký pobyt v Paříži. Během půlroku stihla fotit pro německý Stern, pózovat pro českou CosmoGirl!, předvádět pro Kláru Nademlýnskou.

Naďa Lešanovská (21)
Kariéra chráněnkyně agentury Look Praha začala už před třemi lety soutěží Elite Model Look. Modeling pro mě není to nejdůležitější. Podstatné je dostudovat," říká rázně. Je totiž studentkou třetího ročníku pražské právnické fakulty a studiu dává zatím před modelingem přednost. Přesto však úspěšně zvládla focení v italském Miláně a spousty práce na našem trhu. Mohli jste ji vidět v katalogu Kláry Nademlýnské, ale i v sexy santaclausovském oblečku na vánoční reklamě na Eurotel či uvnitř Cosmopolitanu a Harper's Bazaaru.

Veronika Fašínová (19)
Tato rodačka z Olomouce byla pro modeling objevena před třemi lety. Kromě fotografování pro časopisy vydavatelství Stratosféra a přehlídek pro MaxMaru je jejím největším úspěchem práce pro návrháře Marca Jacobse v New Yorku. Jinak ale na pobyt v americké metropoli moc ráda nevzpomíná. "Město je fantastické, ale nebyla jsem spokojená s tamní agenturou. Pořád po mně chtěli, abych chodila s bookery na různé party, ale mě na takové akce moc neužije, takže jsme se nerozešli zrovna v dobrém." Teď se právě chystá složit maturitu a pak má hned namířeno do Paříže.

From http://www.stratosfera.net/celebrity/clb.clanek.php?clID=3061
5087s.jpeg

[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]KVĚTEN 2000
Veronika Fašínová je nakažlivě přirozená. Směje se, když se jí chce a říká, co se jí chce. Je jí sedmnáct a zastupuje ji agentura LOOK MODELS. Představila se na titulní straně květnové CosmoGIRL!, pracuje v Miláně a Paříži, momentálně v New Yorku.
[/font]​
:flower: :clap:

Veronika Fašínová: Nejsem typ vampa

http://stratosfera.cz/cosmopolitan/cos.clanek.php3?clID=1081
Veronika Fašínová: Nejsem typ vampa
Veronika Fašínová je nakažlivě přirozená. Směje se, když se jí chce, a říká, co se jí chce. Je jí sedmnáct a v hlavě to má rozhodně srovnané.
1573s.jpeg

Jak vypadá tvůj den, když zrovna nepracuješ? Provádíš nějaké rituály, abys vypadala tak, jak vypadáš?
První, co udělám, když přijdu ráno do koupelny, je, že se nejdřív vždycky zhrozím. A tak radši ani nic speciálního neprovádím. Samozřejmě se umyju a pak se pořádně natřu hydratačním krémem. Večer ale nikdy neodbudu důkladné odlíčení. Je to pro pleť hrozně důležité. Mám svůj postup: vyčistím pleť čisticím mlékem, pak použiju tonikum a pleťový přípravek a nakonec můj oblíbený hydratační krém.

Je něco, co jsi odkoukala od vizážistů?
Mám jeden trik - když si líčím řasy, vždycky řasenku nejdřív otřu do ubrousku, takže přebytečná barva zůstane na něm a nedělají se mi hrudky. Působí to tak mnohem přirozeněji. Ale protože se běžně moc nelíčím, vlastně skoro vůbec, tak jim ani pod ruce moc nekoukám.

V tomhle čísle CosmoGIRL! je velký speciál o lásce, klucích a balení. Kdyby ses chtěla hodně líbit, jak by ses naparádila?
Ještě nedávno jsem měla dlouhatánské vlasy, ty jsou svůdné samy o sobě. Asi bych si je nechala rozpuštěné, a protože mám ráda vlny, natočila bych si je. Ale stejně by mi to spadlo, protože já mám vlasy těžké, nedrží mi. Nalíčila bych se trochu víc, ale přirozeně, aby skoro nebylo poznat, že jsem nalíčená. Nejsem typ vampa.

Je něco, čeho ses musela kvůli kariéře modelky vzdát? Musíš si třeba hlídat váhu?
Mám štěstí. Někdy si říkám, že moje tělo funguje asi obráceně - čím víc jím, tím víc hubnu. Ale je pravda, že občas mě musí krotit maminka, to když už se hodně cpu. Taky to umím přehnat a sníst, na co přijdu. Anorektické stavy jsem ale nikdy neměla. Stydím se k tomu přiznat, ale prakticky vůbec necvičím, maximálně v létě plavu nebo se projedu na kole. Ale že bych se dvakrát týdně mořila v posilovně, to teda ne.

Jaký si pořídíš na tohle léto šatník?
Já většinou o prázdninách pracuju, takže nemám ani čas hledat styl a koukat po módě. Myslím, že léto bude hodně barevné, křiklavé výrazné barvy. Největším hitem bude jasně růžová. Rozhodně jsou trendem spíš hnědé vlasy a snědé holky.
Gosh... mademoiselle_, i tried using online translators, but they really suck! :cry:

Everything you always wanted to know about Veronika Fašínová

From supermodels.nl. Finally something in English! :clap: :flower:
When were you discovered?
1998
Where?
Czech Republic - competition Elite model look 1998
By whom?
Lenka Jochova
What's your mother-agency?
Glamour Prague
What's was your first big job?
Max Mara fashion show in 1998
What's your favorite music?
Dance music, house music

Favorite artist(s)?
Moby, Chicane, Morcheeba, Massive Attack, Air, Paul van Dyk, Proton radio on internet
Current favorite song?
Moby - Lift me up
Do you have an iPod?
Yeeeeees! It has a name - Eunka's Baby :))
What mobile phone do you have?
Nokia 3100
Do you have a pet?
Not yet :)

Favorite movie(s)?
K-Pax, American Beauty, LOTR
Favorite actor(s)?
Kevin Spacey
Favorite actress(es)?
Angelina Jolie, Nicole Kidman, Brittany Murphy
Favorite TV-program(s)?
Friends
Do you read?
YES!!
Current book?
Gerald Green - Holocaust
What are your favorite spots in New York?
I was in NY in 2000, so it's quite long time ago. But what I really loooved was CARAMEL FRAPPUCINO from STARBUCKS, shopping at Macy's and others I don't remember already
What are your favorite spots in Paris?
H&M (all around the world), Parisian boulangerie
Model-friend(s)?
Hanka Sokupova, Karolina Vysatova, Petra Kyzlikova, Petra Kuklova, Helena Houdova
Favorite designer(s)?
Marc Jacobs
Which magazines do you read?
American, British Vogue, Czech, British Elle, British Glamour and other Czech magazines
How often do you wash your hair?
At least 3 times a week
Favorite make-up brand(s)?
MAC, Lancome, Clinique, L'Oreal
Favorite non-alcoholic drink(s)?
Water, tea
Favorite alcoholic drink(s)?
I don't drink
Hobbies/favorite things to do?
Reading, eating, listening music, internet
How often you go back to the Czech Republic?
I used to travel a lot, but then I decided to quit for a while. Now I would like to get back to it, but it's difficult because of my age... Unfortunately. So I'm based in Czech
Do you have acting-plans?
Rather not :)
Do you have other plans?
As I said. I'd like to get back to modeling and go to New York
Wim Kolstee, May 2005

don't worry tortoisie maybe someone knows the language and translate it later^_^ Thanks anyway:flower:

I'm going to London tomorrow. I'm gonna stay there for one month, so I really hope, I'm gonna make some new pictures. I'll try to find some inet c@fe to let you know how is it going (if you'll be interested). :flower:

Yes, of course we'll be interested! :magic:
Good luck, Eunka! :flower: and can't wait to see more pictures! :crush:
Yayyyy!!!

Congratulations Eunka! I love your look so much. Good luck in London.

Users who are viewing this thread

New Posts

Forum Statistics

Threads
213,514
Members
87,366
Latest member
jobogo1896
Back