Really? That's great!!!sEEn said:heeeeeeeeey!
I almost know czech language!! woo-hoo, go me!)
Odkud jsi?

Really? That's great!!!sEEn said:heeeeeeeeey!
I almost know czech language!! woo-hoo, go me!)

cheiby11 said:Karolina Kurková
"Ach, ta Karolina!" vzdychají dnes s obdivem všichni, kteří něco znamenají ve světě módy. Přezdívají jí Kateřina Veliká, rozplývají se nad jejíma dlouhýma nohama, našpulenými rty a chameleonskou schopností vypadat stokrát jinak. Děčínská gymnazistka se stala značkou, která má na trhu miliardovou hodnotu.
Karolina Kurková se během šesti let v modelingu stala celebritou, která kamkoli vkročí, budí stejný rozruch jako hollywoodské hvězdy. Kromě svých zelených očí a úsměvu, kterým se dá ve tmě rozsvítit, omračuje i skutečností, že ročně vydělává přes dvě stě miliónů korun a je nejlépe placenou modelkou na světě. A to je podle odhadů renomované německé společnosti BBDO Consulting, která se zabývá hodnocením potenciálu světových značek, firem nebo služeb, pouze Karolinino zahřívací kolo! Podle nich si tahle kráska přijde v příštích letech ročně až na 1,3 miliardy korun. "Proč ne? Opravdu si to zasloužím! Od svých šestnácti let jsem dřela jako kůň, neměla žádné soukromí. Obětovala jsem tomu život šťastné puberťačky," říká Karolina.
Dávno pochopila, že se svými úspěchy žádnou falešnou skromnost nosit nemusí, a prohlašuje o sobě, že je nejen nádherná, ale také sympatická, hodná a navíc je s ní legrace. "Fyzická krása na mně není to nejdůležitější. Všichni moji kamarádi říkají, že nejkrásnější je na mně moje povaha. Nejsem holka, co by jen stála před zrcadlem a fintila se. Zajímá mě spousta věcí, které mají kluci rádi, takže si můžeme povídat třeba o fotbale nebo o hokeji, protože já se chodím často dívat na zápasy a dost toho o tom vím." Sport prostě Karolina miluje. A to nejen jako divák. "Sportování věnuji hodně času. Můj otec hrál závodně basketbal a já sama se mu věnovala tři roky. Dětství jsem s tátou strávila ve sportovních halách. Ale rodiče mě naštěstí nikdy k ničemu nenutili. Každý si přece musí sám najít to, co ho baví a co chce dělat. Život je tak krátký a my bychom z něj měli mít radost. A k čemu je takový život, v němž děláme něco, co nás nebaví, a cítíme jen smutek?"
Ovšem to ani zdaleka není Karolinin případ. Svou práci dělá s potěšením a je to její splněný sen, který si snila odjakživa. Spolužačky z děčínského gymnázia vzpomínají na její sbírku módních časopisů, na to, jak jim nadšeně radila s líčením, a taky na to, když se jelo na školní výlet a Karolinu ze všeho nejvíc zajímalo, co na sebe, aby jí to slušelo. Bylo jí patnáct, když se její fotografie dostaly do rukou bookerovi newyorské modelingové agentury Alessandru Bazzonimu. Zavětřil velký talent a přesvědčil Karolinu, aby s ním jela do Milána.
Stal se jejím manažerem a posléze i partnerem, s nímž dnes bydlí v luxusním bytě na Manhattanu. "Alessandro je moc hodný. Sladký. Pomáhá mi. Ostřejší diskuze vedeme občas jen kvůli práci," říká o svém miláčkovi Karolina. Díky němu se objevila jako nejmladší modelka v historii na titulní stránce amerického Vogue a od té doby se jí hrnuly zakázky, o kterých se zdá modelkám na celém světě.
V letech 2003/2004 fotila kromě jiného pro prestižní kalendář Pirelli...
Zdá se, že Alessandro drží Karolinu pěkně zkrátka. Pokud se o modelkách často hovoří v souvislosti s veselými večírky zasněženými kokainem, je Karolina zjevení i v tomto ohledu. "Nepiju, nekouřím, neberu drogy. Nemám kdy a kde za něco takového utrácet," říká Karolina. A co dělá s vydělanými penězi? "Utrácím za cestování, za oblečení, ale hlavně šetřím. Spousta holek začíná s modelingem, když jsou příliš mladé. Vydělané peníze je pak zaskočí a utratí je. Já myslím na zadní kolečka."
Když Karolina přemýšlí o budoucnosti, netají, že ji láká film a fotografování. Stále zkouší něco nového. Mluví anglicky, italsky a německy. Cvičí jógu, zajímá se o umění a sama také maluje. Novináři na ní našli zatím jedinou pikantnost: že svého malého psíka krmí kaviárem.
profile of her in Czech edition of Bazaar (12/05)
I'll translate it soon![]()
beggarboss said:HI
Whatever you say Karolina is sexy........ and the next best thing.Just saw her on the VS show beautiful.
She has matured so much- she was like 19-20 years of age in those pics, right?