Model members post pics! | Page 13 | the Fashion Spot

Model members post pics!

I heard that when you're new to a big agency, they make you practice walking in a perfectly straight line (even though the models on the runway right now don't!)

wow, congratulations rachel! your pictures are amazing :flower: here's a ghetto "polaroid" my neighbor took of me earlier today :p

Attachments

• DSCF0935small.jpg
    DSCF0935small.jpg
    108.9 KB · Views: 25
kir0vq.jpg
moii

Veronika Fašínová

Somehow i came across this article on Eunka!
http://www.modelkaroku.cz/celebrity/clb.clanek.php?clID=11814
Nové tváře modelingu

Hledali jsme začínající modelky, které mají předpoklady následovat na hvězdné dráze topmodelku Karolinu Kurkovou. (that must be Karolina Kurkova in czech! :woot: )

//

26204s.jpeg

[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]Naďa Lešanovská[/font]
[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]Hana Soukupová[/font]
[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]Veronika Fašínová[/font]
[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]Naďa Marcinková[/font]

Hana Soukupová (15)

"Pokud zvládne všechno, bude z téhle holky topmodelka. To vám garantuji," říká šéfka agentury Company Models Lenka Jochová. Jejím zatím největším úspěchem je vítězství v soutěži Topmodelka nového tisíciletí. "Má všechny předpoklady k tomu, aby prorazila na samotný vrchol. Dokonalé tělo, dlouhé nohy, zajímavou tvář. Je doslova esencí krásy. Když spolu jdeme po ulici, lidé přecházejí na naši stranu, jen aby si ji mohli prohlédnout zblízka," pokračuje. Hanička má za sebou zatím krátký pobyt v Paříži. Během půlroku stihla fotit pro německý Stern, pózovat pro českou CosmoGirl!, předvádět pro Kláru Nademlýnskou.

Naďa Lešanovská (21)
Kariéra chráněnkyně agentury Look Praha začala už před třemi lety soutěží Elite Model Look. Modeling pro mě není to nejdůležitější. Podstatné je dostudovat," říká rázně. Je totiž studentkou třetího ročníku pražské právnické fakulty a studiu dává zatím před modelingem přednost. Přesto však úspěšně zvládla focení v italském Miláně a spousty práce na našem trhu. Mohli jste ji vidět v katalogu Kláry Nademlýnské, ale i v sexy santaclausovském oblečku na vánoční reklamě na Eurotel či uvnitř Cosmopolitanu a Harper's Bazaaru.

Veronika Fašínová (19)
Tato rodačka z Olomouce byla pro modeling objevena před třemi lety. Kromě fotografování pro časopisy vydavatelství Stratosféra a přehlídek pro MaxMaru je jejím největším úspěchem práce pro návrháře Marca Jacobse v New Yorku. Jinak ale na pobyt v americké metropoli moc ráda nevzpomíná. "Město je fantastické, ale nebyla jsem spokojená s tamní agenturou. Pořád po mně chtěli, abych chodila s bookery na různé party, ale mě na takové akce moc neužije, takže jsme se nerozešli zrovna v dobrém." Teď se právě chystá složit maturitu a pak má hned namířeno do Paříže.

Naďa Marcinková (16)
Agentura Company Models si ji do své stáje vybrala podle fotografie, kterou jí poslala. "Zaujala nás především její osobitost. Je to ten typ dívky, o níž se říká, že se jako modelka narodila," vysvětluje Lenka Jochová. Je jí teprve šestnáct, ale mluví výborně anglicky a rychle se učí všemu novému. Za půl roku, co pracuje jako modelka, už fotila italský Cosmopolitan, natočila reklamu pro MTV, objevila se v českém Cosmopolitanu, na titulce CosmoGirl! a i v našem časopise.
I have no idea what that says! but congratz! :clap:

Veronika Fašínová

http://www.stratosfera.net/celebrity/clb.clanek.php?clID=3061
5087s.jpeg

[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]KVĚTEN 2000
Veronika Fašínová je nakažlivě přirozená. Směje se, když se jí chce a říká, co se jí chce. Je jí sedmnáct a zastupuje ji agentura LOOK MODELS. Představila se na titulní straně květnové CosmoGIRL!, pracuje v Miláně a Paříži, momentálně v New Yorku.
[/font]​
Another website on Eunka, :flower: should we start a thread?​

Veronika Fašínová

gosh... it's all in Czech... http://stratosfera.cz/cosmopolitan/cos.clanek.php3?clID=1081
[font=Geneva CE, Verdana, Helvetica CE, Arial]Veronika Fašínová: Nejsem typ vampa [/font]
Veronika Fašínová je nakažlivě přirozená. Směje se, když se jí chce, a říká, co se jí chce. Je jí sedmnáct a v hlavě to má rozhodně srovnané.

//​

1573s.jpeg
Jak vypadá tvůj den, když zrovna nepracuješ? Provádíš nějaké rituály, abys vypadala tak, jak vypadáš?
První, co udělám, když přijdu ráno do koupelny, je, že se nejdřív vždycky zhrozím. A tak radši ani nic speciálního neprovádím. Samozřejmě se umyju a pak se pořádně natřu hydratačním krémem. Večer ale nikdy neodbudu důkladné odlíčení. Je to pro pleť hrozně důležité. Mám svůj postup: vyčistím pleť čisticím mlékem, pak použiju tonikum a pleťový přípravek a nakonec můj oblíbený hydratační krém.

Je něco, co jsi odkoukala od vizážistů?
Mám jeden trik - když si líčím řasy, vždycky řasenku nejdřív otřu do ubrousku, takže přebytečná barva zůstane na něm a nedělají se mi hrudky. Působí to tak mnohem přirozeněji. Ale protože se běžně moc nelíčím, vlastně skoro vůbec, tak jim ani pod ruce moc nekoukám.

V tomhle čísle CosmoGIRL! je velký speciál o lásce, klucích a balení. Kdyby ses chtěla hodně líbit, jak by ses naparádila?
Ještě nedávno jsem měla dlouhatánské vlasy, ty jsou svůdné samy o sobě. Asi bych si je nechala rozpuštěné, a protože mám ráda vlny, natočila bych si je. Ale stejně by mi to spadlo, protože já mám vlasy těžké, nedrží mi. Nalíčila bych se trochu víc, ale přirozeně, aby skoro nebylo poznat, že jsem nalíčená. Nejsem typ vampa.

Je něco, čeho ses musela kvůli kariéře modelky vzdát? Musíš si třeba hlídat váhu?
Mám štěstí. Někdy si říkám, že moje tělo funguje asi obráceně - čím víc jím, tím víc hubnu. Ale je pravda, že občas mě musí krotit maminka, to když už se hodně cpu. Taky to umím přehnat a sníst, na co přijdu. Anorektické stavy jsem ale nikdy neměla. Stydím se k tomu přiznat, ale prakticky vůbec necvičím, maximálně v létě plavu nebo se projedu na kole. Ale že bych se dvakrát týdně mořila v posilovně, to teda ne.

Jaký si pořídíš na tohle léto šatník?
Já většinou o prázdninách pracuju, takže nemám ani čas hledat styl a koukat po módě. Myslím, že léto bude hodně barevné, křiklavé výrazné barvy. Největším hitem bude jasně růžová. Rozhodně jsou trendem spíš hnědé vlasy a snědé holky.
skinny Eunka!!!

Woooow! So great Eunka! I'm really glad for u, you deserve it, beautiful girl! :)
Go on!

BTW Nadia, who is it on ur avatar?

Users who are viewing this thread

New Posts

Forum Statistics

Threads
216,403
Members
90,110
Latest member
Mandebayo
Back