• Xenforo Cloud will be upgrading us to version 2.3.5 on March 12th at 12 AM GMT. This version has increased stability and fixes several bugs. We expect downtime for the duration of the update.

Danijela Dimitrovska

Devota&Lomba, vogue.es. So beautiful!!!:blush::heart:
imagenes__DSC0435_6f7d9cf3.jpg

imagenes__DSC0819_7397c4e6.jpg

imagenes__DSC0831_c340ed4f.jpg

thanks for all the pics Child in time! Danijela looks great everywhere (except with bob wig). She pulls off strong make-up so well, like in first few post on this page!

She's so beautiful,and her body is perfection,so great curves.
My favorite show-Devota&Lomba:wub:

She said in an interview for serbian daily papers the she'll be the new face for YSL parfume with Jordan and vincent caselle (sp)?
she also said that she done an ad for gucci parfume as well,last season.someone knows anything about that?

Gucci??? I don't think so...
But YSL sounds exciting and HUGE! so happy for her.

btw, which papers?

Danijela Dimitrovska zavodi Kasela

Naša poznata manekenka, nekadašnja pobednica izbora „Elite Model Look - Srbija” Danijela Dimitrovska postala je zaštitno lice novog muškog parfema prestižne modne kuće „Iv Sen Loran”. Ona će uskoro snimiti i reklamu u kojoj će se naći rame uz rame sa slavnim francuskim glumcem Vinsentom Kaselom, mužem lepe glumice Monike Beluči.

Reklama će se snimati u Francuskoj, u Parizu. Prva klapa ovog mističnog video-spota, reklame za pomenuti parfem pašće do kraja ove godine. Spot će biti prikazan na proleće, u martu sledeće godine, a osim naše Danijele, u spotu glumi i manekenka Džordan.
- Završila sam slikanje printova, ali sad isčekujem snimanje spota u kome ćemo Džordan i ja pokušati da zavedemo čuvenog Vinsenta Kasela. Da li ćemo u tome uspeti, videćete kada se spot pojavi na proleće - zagonetno je izjavila Danijela.
Nakon što je ove godine naša lepotica postala zvezda reklame „An evening with Gucci”, spota za najnoviji parfem „Gucci by Gucci”, koji je režirao slavni Rajan Benet i sa njim pobedio na prestižnom „Fragrance and film” festivalu, kompanija „Iv Sen Loran” zapazila je našu Danijelu Dimitrovsku.
- Ovo je za mene ponuda o kojoj sam samo mogla da sanjam, jer sam i privatno očarana upravo ovom modnom kućom. Volim da nosim njihove modele i da radim sa ljudima iz ove kompanije - izjavila je Danijela, lepa Požarevljanka koja je pre četiri godine otkrivena na izborima za „Elit model luk” u Srbiji, matične modne agencije „Forma viva”.
Pobeda na ovom prestižnom izboru donela je Danijeli mnogo uspeha u manekenskoj karijeri, lansirala je u sam vrh svetskog modnog biznisa i donela joj titulu svetskog top modela. Na samom početku karijere Danijelu su angažovali modni magovi Đorđo Armani i Žan Pol Gotje. Ubrzo potom, uspesi su se nizali, a naša lepotica je, između ostalog, postala zaštitno lice aktuelne kampanje modne kuće „Kristijan Lakroa”, italijanske modne kuće „Marela”... Danijela vlada modnim pistama Njujorka, Londona i Milana, zvezda je revija najeminentnijih kreatora i modnih kuća današnjice, među kojima su Roberto Kavali, Alberta Fereti, Vivijen Vestvud, Zak Pozen, Vera Vang,”Miss sixty”, „Misoni”, „Moskino”, Luj Viton, „Kenzo”, Stela Makartni, Balensijaga... Neke od navedenih revija radila je rame uz rame sa slavnim top modelima Naomi Kempbel, Evom Hercigovom, a upoznala je mnoge slavne likove, među kojima su Demi Mur, Ešton Kučer, Marija Šarapova, koji su je pomno pratili iz prvih redova.
Za njenog partnera u reklami, slavnog Vinsenta Kasela, supruga lepotice Monike Beluči, dovoljno je reći da je jedan od najboljih evropskih i svetskih glumaca, čiji lik je obeležio filmove „Eastern Promises”, „Apartman”, „Otpozadi”, „Ocean Thirteen”…

Danijela zaštitno lice „Guči“ parfema

Danijela Dimitrovska, lepotica iz Požarevca koja je otkrivena pre četiri godine na izboru za „Elit Model Luk“, ne prestaje da osvaja svet svojom lepotom.

U njenu impresivnu listu poslova koje je uradila, ova lepa manekenka nedavno je dodala i spot „An Evening With Gucci“, koji je snimila za najnoviji parfem „Gucci by Gucci“ u režiji slavnog Rajana Beneta.
Spot je u veoma oštroj konkurenciji pobedio na prestižnom „Frangrance & film festival 2008“ pod pokroviteljstvom najuticajnijeg modnog magazina američkog magazina „Vog“.
Za samo nekoliko godina bavljenja manekenstvom, Danijela je postala svetski top-model, nezabilazno ime na spisku svih svetskih modnih magova. Do sada je radila sa mnogim slavnim kreatorima među kojima su Vera Vang, Luj Viton, „Kenzo“, Stela Makartni, Balensijaga... Mnoge revije radila je rame uz rame sa Naomi Kempbel, Evom Hercigovom. Fotografisala se za brojne prestižne magazine „El“, „Mari Kler“, „Numero“... Takođe, ova naša lepotica upoznala je mnoge slavne likove među kojima su Demi Mur, Ešton Kučer, Marija Šarapova...
- Radila sam revije i kampanje u celoj Evropi. Takođe sam radila i u Kini, Japanu, Dominikanskoj Republici... Trenutno živim u Njujorku - izjavila je Danijela.

source: Blic online

Users who are viewing this thread

New Posts

Forum Statistics

Threads
213,196
Members
87,154
Latest member
rudref
Back