Danijela Dimitrovska

Tory Burch ad

dmqk54.jpg

toryburch.com

Danijela will sign a contract with Victoria's secret next year!!!!!!!:woot:

source: www.blic.rs

Naša poznata manekenka i dugogodišnji model „Elita” Danijela Dimitrovska postala je jedna od naslednica najlepših modela na svetu poput Adrijane Lime i Hajdi Klum, potpisavši vredan ugovor sa najprestižnijom kućom intimnog rublja „Victoria’s Secret”.

Danijela će kao anđeo poznatog brenda početi da radi od 1. januara.
- Uzbuđena sam zbog ove vesti, jer sam zaista dugo priželjkivala da postanem „Victoria’s Sicret” model. Uvek verujem u sebe i zato se moje želje na kraju i ostvaruju. Od sledeće godine postajem „Victoria’s Sicret” model i snimaću reklame donjeg veša za njihove kataloge - izjavila je Danijela Dimitrovska iza koje je u svakom pogledu uspešna godina.
Među brojnim kampanjama i revijama svakako se izdvajaju dva projekta, reklamna kampanja sa Vensanom Kaselom za muški YSL parfem i humanitarna „Emporio Armani Red” revija sa poslednje Milanske nedelje mode.

Inače, saradnja sa najvećim kreatorskim imenima Danijeli je i donela titulu top modela. Ona je zaštitno lice „Kristijana Lakroa”, modne kuće „Marela”, a radila je revije za Roberta Kavalija, Veru Vang, Iv Sen-Lorana, Luja Vitona i mnoge druge. Osim za modu, Danijela se interesuje za glumu, a nedavno je snimila reklamu sa Vensanom Kaselom.

Do snimanja reklame sa Kaselom nisam imala želju da se oprobam kao glumica. Sad kad je sve prošlo i kad sam dobila pohvale, rado bih prihvatila neku ulogu... - rekla je Danijela, koja se pridružila nekolicini mladih manekenki koje će smeniti najpoznatije anđele „Victoria’s Secret”. Naime, poznate manekenke Hajdi Klum, Adrijana Lima, Karolina Kurkova i Selita Ebanks neće se neko vreme pojavljivati u zanosnim modelima modne kuće „Victoria’s Secret”, već su svoja mesta ustupile novim licima. Lindzi Elingson, Kendis Svanpoel, Rouzi Hantington-Vajtli, Emanuelu de Paula i Šanel Iman, te naša Danijela, odmeniće Hajdi, Karolinu i Adrijanu koje su odlučile da naprave pauzu na modnim pistama kako bi se posvetile majčinstvu.

^ thanks, I've never seen those before, I like it.

I don't remember seeing those...
thanks FRANCY!!!!!!!!!!!:flower:
Danijela looks gorgeous!!!!!!!!!:woot:

Ad Campaign: BCBG Max Azria
Model: Danijela Dimitrovska
Agency: IMG Models
Photography by Yu Tsai
Website: www.yutsai.com
Fashion photographer Yu Tsai teamed up with top model Danijela Dimitrovska for BCBG Max Azria advertising campaign.

DanijelaDimitrovskabyYuTsai01.jpg

DanijelaDimitrovskabyYuTsai04.jpg

DanijelaDimitrovskabyYuTsai03.jpg

DanijelaDimitrovskabyYuTsai02.jpg

serbia-in.com

Users who are viewing this thread

New Posts

Forum Statistics

Threads
212,575
Members
86,470